Lägenheten

Lägenheten

"2 sovrum och 2 badrum med öppen planlösning"

BESKRIVNING


Välkommen till vår trerumslägenhet i Spanien på Costa del Sol med havsutsikt och gångavstånd till stranden.


Lägenheten på 85 kvm  har ett fint söderläge, belägen högst upp, med fantastisk havsutsikt. Det är 150  meter ner till Calahondas citykärna som erbjuder ett stort utbud av både affärer och restauranger. Därifrån är det bara ett stenkast ner till stranden.


Inne i lägenheten är det ljust och rymligt med 2 stora sovrum  (med möjlighet till 6 bäddar) och 2 helt nyrenoverade badrum. Det är en öppen planlösning genom hela lägenheten och ut mot terrassen. Köket är renoverat med nya vitvaror och utrustat  med alla nödvändiga köksmaskiner och redskap man behöver. Det finns AC i lägenhetens alla rum, safetybox till gästernas värdesaker, tvättmaskin, diskmaskin, svensk kabel-tv och obegränsad Wi-Fi.


Ett mycket trevligt bostadskomplex i ett utmärkt läge nära till det mesta, inklusive kollektivtrafiken. Bussen går utmed hela kusten, och du kommer till alla stora städer så som Marbella åt ena hållet och Fuengirola åt det andra. Med bil är det en färd om bara 10 min bort.


Bostadsområdet är inhägnat i form av ett gated community, beläget i ett väl etablerat komplex med vackra trädgårdar och har en av de största poolerna i området. Komplexet ligger i den  populära delen av Calahonda, som är belägen i den nedre delen av staden och närmast stranden. Den del av Calahonda som har absolut mest karaktär.TRANSPORT


Vill man åka kommunalt mellan flygplatsen i Malaga och lägenheten i Calahonda så är det inga problem med en väl fungerande kollektivtrafik.


Önskar ni hyra bil så hjälper vi er gärna med att förmedla den kontakten till en bra biluthyrare som har kontor invid Malaga flygplats. Vi har även privata parkeringsplatser tillhörandes komplexet på Oasis de Calahonda.


Vi erbjuder en service där man på flygplatsen i Malaga blir hämtad  av en privatchaufför som kör hela vägen till komplexet. Chauffören har även med sig nycklarna till lägenheten så incheckningen blir så smidig som möjlig för er. Chauffören kan ta upp till 6 passagerare, och bilbarnstolar finns tillgängliga. Prisvärt och säkrare än taxi.SERVICE


In- och utcheckning till lägenheten, nyckelhantering, städning, byten av både sängkläder och badrumshanddukar ombesörjs av Suncoaster som är ägarens fastighetsagent i Spanien. De har sitt kontor på plats i Calahonda, vilket gör allt väldigt enkelt för den besökande.


Suncouster Group arbetar med Estates, Homecare and Holidays sedan 25 år tillbaka och är den största hyresförmedlaren av semesterbostäder i Calahonda och på Costa del Sol. Vill man ha något, eller har  speciella  önskemål, så kan Suncoaster bistå med det mesta.


Barnstol till matbordet,  alla köksartiklar som ett barn behöver, samt lite barnleksaker finns tillgängliga i lägenheten. Vill man utöver det ha en spjälsäng så går det att ordna mot en mindre avgift.OMRÅDET


Calahonda ligger vid kusten bara 25 minuters resa från Malaga flygplats i Mijas Costa, på den kustremsa som kallas för Costa del Sol. Orten ligger mellan Fuengirola och Marbella, med bara 10 minuters bilresa till Fuengirola och 15 minuter till Marbella och den välkända gamla fiskeorten Puerto Banus med sina lyxiga båtar i hamnen. Området i Calahonda sträcker sig från stranden till de övre sluttningarna av bergen och omfattar både kust- och landsbygdslivet i ett samhälle med en blandning av lägenheter, radhus och privata villor. Calahonda är mycket välutrustat med faciliteter och bekvämligheter, och du hittar allt här som en liten stad kräver, bland annat flertalet restauranger, barer  och stora livsmedelsbutiker för dig att välja mellan. Även Lidl och McDonald's finns i staden. Alla bekvämligheter du kan tänkas behöva finns här.


Utmed hela kusten i Calahonda ligger en anlagd strandpromenad som är kilometerlång åt båda hållen. Den möjliggör det att finna både bra stränder och mysiga restauranger längs vattnet.


De fyra största städerna på Costa del Sol är Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola och Marbella. Calahonda räknas som den största urbanisationen på kusten efter dessa städer.


Bara en kort resa bort finner du både vatten-, nöjes- och djurparker, samt tennis- och vattensportsaktiviteter. För golfaren så befinner du dig i ett av de mest golftätaste områdena i världen. Här finner du i princip allt du kan tänkas vilja göra på en semester.VARMT VÄLKOMMEN!